Arkiv för ‘Evenemang’-kategorin

Mittfolk på Jämtstämman

Lördag 13 juni, klockan 19:30, Stocke Titt

Medlemmar i klubb SAM har möjlighet till rabatterat inträde till Jämtstämmans konsertkväll med Mittfolk den 13 juni. Läs mer om Jämtstämman här.

Entré: 60 kr för medlemmar i Klubb SAM, Östersunds Folkdansgille eller Jämtland/Härjedalens Spelmansförbund, eller innehavare av Jamtlis årskort.
Barn och ungdomar t o m 25 år: gratis.
Övriga: 120 kr.

Klubb 3 säsongsavslutning!

Söndag 24 maj, klockan 18:30, Café Jaktstugan, Biblioteksgatan 6

affisch maj

Vi avslutar vårsäsongen med klubb 3 genom att dansa in en ny lokal, nämligen Café Jaktstugan! Som vanligt börjar kvällen med workshop i folkdans, då man kan lära sig grundstegen i polska, schottis, m. m. Efteråt blir det dans och spel efter lista. Möjlighet att köpa fika kommer finnas. Inget inträde!

Dessutom kommer vi på lördagen den 23:de hålla korta kurser i polska och schottis på Jamtli Vårmarknad! Tiderna blir 12:00 och 13:30, vid dansbanan nedanför Restaurang Hov.

Presenteras av klubb 3 i samarbete med klubb SAM, Spelmansförbundet Jämtland/Härjedalen, Studieförbundet Vuxenskolan och Café Jaktstugan.

Vårhäppening!

Lördag 23 maj, 19:30, Stocke Titt, Frösön
Köp biljetter här!
vårhäppening 2015

Småskaligt, akustiskt och närproducerat! Klubb SAM bjuder in till en vårhäppening med lokala artister i den väljudande Stockesalen. En afton med musik av vitt skilda slag: klassiskt, jazz, folk, indiepop, singer-songwriter.
Fiket kommer ha öppet under kvällen.

Artister:
Andreas Hansson
Olle Vikström
William Stråhle
Hanna Fruberg
Trio Rallarros
Polaris Quintet

Entré: 80 kr. Medlemsrabatt: 30 kr. Bli medlem!
Förköp: Visit Östersund/Tickster Köp biljetter här!

Presenteras av Klubb SAM i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Länskulturen Region Jämtland/Härjedalen.