Arkiv för ‘Evenemang’-kategorin

Jämtländsk Folkpub

MakalautLördag 7 nov, kl 20:00
Studioscenen-Storsjöteatern

För alla vänner av folkmusik och för alla andra slår klubb SAM upp portarna till en Jämtländsk folkpub med dans till folkmusiktrion Makalaut!

Makalaut är en nybildad konstellation bestående av musikerna Per-Anders Östberg (fiol), Karin Blom (fiol) och Niklas Sundin (gitarr). Lapp-Nils, Pål Nirsa och Marie Stensby är några av influenserna. Trion spelar först en konsert och sedan till dans.

Efter Makalauts framträdande kommer det att bli fritt fram för ett FOLKMUSIKJAM! Medtag gärna egna instrument om du vill vara med och jamma!

Räkna med fullt drag på dansgolvet och skönt häng i baren!

Inträde: 80 kr (ord. pris), 50 kr (stud.)
Medlemsrabatt: 20 kr

Makalaut på Myspace

Melissa Horn

melissa_hFredag 13 nov, kl 20.00
Storsjöteatern

Melissa Horns framgångssaga har skett i det tysta. Utan någon större mediaexponering var den senaste turnén hon gjorde en enorm succé, med bland annat en utsåld premiär på Kägelbanan i Stockholm. Hennes debutalbum ledde sedan till nomineringar till både Grammis och Rockbjörnen. Melissa med sin gudomliga stämma, skriver svenska texter som känns riktigt nära. Möjligen brås hon på sin mamma, jazzsångerskan Maritza Horn.

Hon har just släppt sitt förväntansfulla andra album, ”Säg ingenting till mig”. När nya albumet släpptes digitalt den 12 oktober blev det direkt 1:a plats på iTunes albumlista! Albumet är producerat av Ola Gustafsson och inspelat i legendariska studion Atlantis. Första singeln ut är låten ”Lät du henne komma närmre”.

I samband med nya albumet ger hon sig ut på en ny turné som denna gång även når Östersund och Storsjöteatern. Missa inte denna intima och akustiska konsert när klubb SAM för första gången ställer en artist på Storsjöteaterns stora scen!

Förköp: 220 kr + förköpsavgift (TicNet och CityShop)

Medarrangör: United Stage

Mellisa på MySpace

Mer Klubb SAM!

Samarbeten
Evenemangskalender
november 2009
m ti o to f l s
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30EC