Arkiv för ‘Evenemang’-kategorin

SAM Local Station: Lars Bygdén ”The Folk Companion” INSTÄLLT! NYTT DATUM KOMMER!

fredag 20 mars, kl 19.00: Norra Station Café

OBS! KONSERTEN MED LARS BYGDÉN 20 MARS PÅ NORRA STATION ÄR TYVÄRR INSTÄLLD! NYTT DATUM KOMMER!

I samråd med artisten har vi beslutat att ställa in konserten den 20 mars och istället lägga konserten på ett annat datum längre fram, pga den nuvarande situationen med coronaviruset.
Vi återkommer så snart vi fått klart med ett nytt datum för konserten, vilket blir som tidigast i maj månad.
Ni som löst förköp till konserten kan behålla biljetterna och använda de det nya datumet, eller ordnar vi så att ni får pengarna tillbaka.

MVH / STYRELSEN I KLUBB SAM

SAM Local Station är en scen för intima möten med musikaliska profiler från Jämtland och Norrland som rör sig inom olika musikstilar med olika bakgrund.
Lars Bygdén
Här får vi möta Lars Bygdén i ett lysande sundsvallskt samarbete med folkmusikerna Emma Ahlberg Ek (fiol) och Daniel Ek (harpgitarr), där americanamusiken möter den svenska folkmusiken. Lars Bygdén blev känd som sångare och frontfigur i countryrockbandet The Thousand Dollar Playboys från Sundsvall, som anses ha startat den svenska alt-country-vågen i slutet av 1990-talet. Lars fortsatte sedan som soloartist och gav 2005 ut sitt debutalbum med bl.a. en duett med Ane Brun.2018 släppte Lars Bygdén albumet ”Dark Companion”, om hans frus bortgång i cancer. I november förra året gav han ut ett ”minialbum”, ”The Folk Companion”, tillsammans med folkmusikerna Emma Ahlberg Ek och Daniel Ek (Ahlberg, Ek & Roswall), med nya versioner av de låtarna och några andra av Lars låtar. Där albumet ’Dark Companion’ var mörk, kall, påträngande och suggestiv är EP:n ’The Folk Companion’ varm, jordnära och vacker.
När trion spelat den här musiken live har det varma gensvaret från publiken varit något alldeles extra! Missa inte!BILJETTER
Förköp via Tickster och Visit Östersund: 180 kr / 150 kr (medlem) / 120 kr (stud) / 100 kr (stud medlem).

Förköpsbiljetterna säljs även i kombination med nytt medlemskap i musikföreningen klubb SAM för år 2020: 250 kr (ordinarie) och 130 kr (studerande). Medlemskapet gäller hela året ut. Hämta ut ditt medlemskort i kassan vid konserten.

Biljetter säljs även i dörren, endast swish eller kort.

LÄNK TILL FÖRKÖP!

TILLGÄNGLIGHET
Handikappanpassad entré och WC finns.Konserten presenteras i samarbete med Norra Station, Region J/H, Östersunds kommun, Kulturrådet, Bilda studieförbund, TeloGott och Frejas bakeri.

 

Mer Klubb SAM!

Samarbeten
Evenemangskalender
mars 2020
m ti o to f l s
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031EC