Arkiv för ‘Evenemang’-kategorin

SAM Local Station: Big Katz (Fullbokat)

Norra Station Café: 8 april, kl 19.30

OBS! FULLBOKAT!!!

Tre kontinenter, tre musiker och tre olika kulturer.
Välkomna till en (distans-vänlig) kväll med Big Katz på Norra Station café. Med influenser från Moçambique, USA och Sverige bjuds det på en salig blandning som blir någon slags blues, rock och reggae-hybrid med en nypa midnattssol och en droppe norrsken. Musik som vi hoppas kan få er att gunga lite med kroppen såhär i kristider. Vi har bara 8 platser att förfoga över p.g.a. restriktionerna så boka snabbt plats för dig och kanske en vän som vill ta del av detta galej! Väl där kan vi rekommendera att botanisera runt i alla lokala smaker Norra Station har att erbjuda. Lite go’fika eller varför inte testa på öl kryddat med granskott?
Big Katz

Big Katz

Lyckas man inte sno till sig en biljett kan man alltid kika på Klubb SAM’s fina streaming av eventet live som sänds gratis på hemsidan http://klubbsam.streamify.io
(OBS, stanna som vanligt hemma om du har symptom i vanlig ordning och respektera varandra när ni är ute så kan vi fortsätta arrangera dessa mindre events!)
Kvällens inträde: 100 kr / 80 kr medlem i klubb SAM (betala med Swish eller kort, ej kontanter)
Inträde + medlemskap Klubb SAM 2021 ordinarie: 180 kr
Inträde + medlemskap Klubb SAM 2021 student: 110 kr
Boka din biljett genom att mejla till: info(at)klubbsam.se
Konserten arrangeras i samarbete med Region J/H, Östersunds kommun, Kulturrådet, Bilda Studieförbund, Norra Station, TeloGott.

SAM Local Station: Tung Gung + Mattias Warg (OBS! Fullbokat!)

22 april, kl 19.00: Norra Station café

Vi fortsätter konsertserien SAM Local Station med att stolt få presentera:
TUNG GUNG
och
MATTIAS WARG
Tung Gung med elever från Birka Folkhögskola bjuder på folkmusik från Jämtland och andra delar av Sverige. De unga musikerna från Sundsvall, Falun, Östersund och Göteborg har under det senaste året jobbat fram ett hejdundrande sväng och kommer spela polskor som får era huvuden att gunga, och schottisar som får tårna att vifta! De oblyga kaxiga ungdomarna i årets årgång av Birka Folk, utmanar härmed de rutinerade rävarna i Hoven Droven om titeln som Jämtlands tyngsta folkmusikgung JUST NU!
Eva Michold – fiol
Arvid Barnö Thuresson – fiol
Tore Levenstam – traversflöjt
Sofia Kronlund – gitarr
Joel Westman – slagverk
Mattias Warg är en låtskrivare och sångare som tidigare hörts göra alternativ dansbandsmusik med bandet Kepz och americana med bandet Intercooler med vilka han spelat in ett par album. Han är nu aktuell med ny musik med singeln ”Mötet” och senare i år kommer albumet ”Mitt i det du tror är ingenstans.”
Mattias Warg är född i Sävar, Västerbotten, men växte upp i Östersund, med ett särskilt hjärta för rotcountry från Texas.
Kvällens inträde: 100 kr / 80 kr (studerande)
Max 5 personer i publiken på plats den här gången! OBS! FULLBOKAT!
Boka din plats genom att skriva till: info(at)klubbsam.se och invänta bekräftande mejl om att du har fått plats.
Mattias Warg och Tung Gung

Mattias Warg och Tung Gung

Om du vill äta så vill vi varmt rekommendera Norra Stations galetter. Dessa bör beställas senast kl 18 då köket stänger.
Konserten kommer sändas live via Streamify på hemsidan: https//klubbsam.streamify.io
Swisha gärna en slant till våra artister! Vårt swish nummer är: 123 006 90 13
Konserten presenteras i samarbete med Norra Station, Region J/H, Östersunds kommun, Kulturrådet, Bilda Studieförbund, Streamify och TeloGott.
Mer Klubb SAM!

Samarbeten
Evenemangskalender
april 2021
m ti o to f l s
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930EC