SAM Local Station: Erik Wennergren + Kape + Flawapawa

torsdag 20 februari, kl 19.00: Norra Station Café

SAM Local Station är en scen för intima möten med musikaliska profiler från Jämtland och Norrland som rör sig inom olika musikstilar med olika bakgrund. Den här kvällen är det tre jämtländska artister i olika stilar från Undersåker, Brunflo och Torvalla som vi kommer få höra!

Erik Wennergren

Erik Wennergren

ERIK WENNERGREN
Erik Wennergren från Undersåker gör akustisk musik med rötterna i 60- och 70-talets musikaliska mylla. Texterna handlar om hans egen inre resa kombinerat med reflektioner kring samhället omkring oss. 2012 släppte han låten ”Planet B” som utgår från hans egen upplevelse av klimatdemonstrationen i Köpenhamn några år tidigare. 2015 kom albumet ”Where my dreams grow” och sedan dess har han skrivit flera nya låtar. Tänk finstämd sång, munspel, medryckande gitarrspel och tänkvärda texter, så har du på känn vad det rör sig om!
Erik var dessutom en av originalmedlemmarna i bandet Hindenburg under 2000-talet som bl.a. fick den stora äran att åka och spela på den legendariska ökenfestivalen ”Festival au Désert” i Mali!

Kape

Kape

KAPE
Låtar om mellanmänskliga relationer i historieberättande tradition ackompanjerade av westerngitarr och breakbeats. Om liv i perifin, kärlek i misantropin, betraktelse av sönderfallet och hopp om försoning.

Flawapawa

Flawapawa

FLAWAPAWA
Sveriges regerande mästare i beatboxing är en 17-årig ung man från Torvalla/Ängsmon! Missa inte!

BILJETTER
Förköp via Tickster och Visit Östersund: 150 kr / 120 kr (medlem) / 100 kr (student) / 80 kr (stud medlem)

Förköpsbiljetterna säljs även i kombination med nytt medlemskap i musikföreningen klubb SAM för år 2020: 220 kr (ordinarie) och 110 kr (studerande). Medlemskapet gäller hela året ut. Hämta ut ditt medlemskort i kassan vid konserten.

Biljetter säljs även i dörren (endast swish eller Kort)

LÄNK TILL FÖRKÖP!

TILLGÄNGLIGHET

Handikappanpassad ingång och WC finns!

Konserten presenteras i samarbete med Norra Station, Östersunds kommun, Region J/H, Kulturrådet, TeloGott och Bilda Studieförbund.