SAM Local Station: Tung Gung + Mattias Warg (OBS! Fullbokat!)

22 april, kl 19.00: Norra Station café

Vi fortsätter konsertserien SAM Local Station med att stolt få presentera:
TUNG GUNG
och
MATTIAS WARG
Tung Gung med elever från Birka Folkhögskola bjuder på folkmusik från Jämtland och andra delar av Sverige. De unga musikerna från Sundsvall, Falun, Östersund och Göteborg har under det senaste året jobbat fram ett hejdundrande sväng och kommer spela polskor som får era huvuden att gunga, och schottisar som får tårna att vifta! De oblyga kaxiga ungdomarna i årets årgång av Birka Folk, utmanar härmed de rutinerade rävarna i Hoven Droven om titeln som Jämtlands tyngsta folkmusikgung JUST NU!
Eva Michold – fiol
Arvid Barnö Thuresson – fiol
Tore Levenstam – traversflöjt
Sofia Kronlund – gitarr
Joel Westman – slagverk
Mattias Warg är en låtskrivare och sångare som tidigare hörts göra alternativ dansbandsmusik med bandet Kepz och americana med bandet Intercooler med vilka han spelat in ett par album. Han är nu aktuell med ny musik med singeln ”Mötet” och senare i år kommer albumet ”Mitt i det du tror är ingenstans.”
Mattias Warg är född i Sävar, Västerbotten, men växte upp i Östersund, med ett särskilt hjärta för rotcountry från Texas.
Kvällens inträde: 100 kr / 80 kr (studerande)
Max 5 personer i publiken på plats den här gången! OBS! FULLBOKAT!
Boka din plats genom att skriva till: info(at)klubbsam.se och invänta bekräftande mejl om att du har fått plats.
Mattias Warg och Tung Gung

Mattias Warg och Tung Gung

Om du vill äta så vill vi varmt rekommendera Norra Stations galetter. Dessa bör beställas senast kl 18 då köket stänger.
Konserten kommer sändas live via Streamify på hemsidan: https//klubbsam.streamify.io
Swisha gärna en slant till våra artister! Vårt swish nummer är: 123 006 90 13
Konserten presenteras i samarbete med Norra Station, Region J/H, Östersunds kommun, Kulturrådet, Bilda Studieförbund, Streamify och TeloGott.