SAM Local Station: Suzanne Michelle + Peter Mellgren

torsdag 25 mars, Norra Station Café, kl 19.30

Klubb SAM presenterar stolt:
SAM LOCAL STATION
feat SUZANNE MICHELLE/ANDERS KRONLUND + PETER MELLGREN & FREDRIK MÅRTENSSON
OBS! PETER MELLGRENS OCH FREDRIK MÅRTENSSONS MEDVERKAN UTGÅR TYVÄRR PGA SJUKDOM!
Suzanne Michelle & Anders Kronlund

Suzanne Lagroix-Kronlund & Anders Lagroix-Kronlund

Peter Mellgren

Peter Mellgren

Fredrik Mårtensson

Fredrik Mårtensson

Välkomna till en musikkväll på Norra Station café där vi har det stora nöjet att få presentera två fantastiska lokala duoakter: Kanadensiska singer/songwritern Suzanne Lagroix -Kronlund tillsammans med Anders Lagroix Kronlund samt kontratenoren Peter Mellgren ackompanjerad av gitarristen Fredrik Mårtensson som bjuder på klassisk musik.
Suzanne och Anders Lagroix-Kronlund känner vi som Suzanne Michelle under vilket namn de gett ut tre album. Suzanne kommer från Ottawa i Kanada och träffade Anders under en pilgrimsvandring i Spanien i början av 00-talet.  Deras gemensamma arbete med musiken tog genast fart och 2006 gav de ut debutalbumet ”My Roots” med vilket de rönte stor uppmärksamhet, även nationellt, med medverkan i TV4s morgonprogram bland annat.
Suzanne Michelle var bland de första att uppträda på Klubb SAM och det är en stor ära att få inleda vårens konsertserie med denna fantastiska duo!
Konserten är den första i en serie med konserter, SAM Local Station, där vi i första hand får möta våra lokala fantastiska musiker. Vi har valt att dra igång konsertserien trots de rådande corona begränsningarna, där vi endast kommer att ha plats för max åtta personer som har möjlighet att boka in sig som publik. Vi vet att det är många musiker där ute som längtar efter att få komma ut och spela live och vi är många som gått och väntat på att äntligen få höra de lira! Nu är det dags!
Entrépris: 200 kr / 150 kr (medlem i SAM). Det går bra att bli medlem på plats. Medlemskap i klubb SAM kostar 100 kr eller 30 kr om man är studerande.
Vi tar emot swish och kontokort, ej kontanter!
För att boka din plats som publik anmäler du dig genom att mejla till: info(at)klubbsam.se och inväntar därefter ett bekräftande mejl. Sedan betalar du din biljett på plats (med swish eller kontokort).
Konserten kommer även att streamas i samarbete med Streamify så att man kan ta del av konserten online via den här länken: http://klubbsam.streamify.io
Vill man äta mat så rekommenderar vi varmt Norra Stations goda galetter och de bör beställas senast kl 18.15. Därefter stänger köket (för varmrätter).
Konserten presenteras i samarbete med Region JH, Östersunds kommun, Kulturrådet, Norra Station, Bilda Studieförbund, Streamify och TeloGott.

Klubb SAM

Klubb SAM