Jämtländsk Folkpub

MakalautLördag 7 nov, kl 20:00
Studioscenen-Storsjöteatern

För alla vänner av folkmusik och för alla andra slår klubb SAM upp portarna till en Jämtländsk folkpub med dans till folkmusiktrion Makalaut!

Makalaut är en nybildad konstellation bestående av musikerna Per-Anders Östberg (fiol), Karin Blom (fiol) och Niklas Sundin (gitarr). Lapp-Nils, Pål Nirsa och Marie Stensby är några av influenserna. Trion spelar först en konsert och sedan till dans.

Efter Makalauts framträdande kommer det att bli fritt fram för ett FOLKMUSIKJAM! Medtag gärna egna instrument om du vill vara med och jamma!

Räkna med fullt drag på dansgolvet och skönt häng i baren!

Inträde: 80 kr (ord. pris), 50 kr (stud.)
Medlemsrabatt: 20 kr

Makalaut på Myspace

Du måste vara inloggad för att kommentera.

  • [url=http://genericprozac.webcam/]prozac[/url] [url=http://buy-cleocin-gel.xyz/]generic cleocin gel[/url] [url=http://prednisoloneacetate.science/]prednisolone acetate[/url] [url=http://buyneurontin.party/]buy neurontin[/url] [url=http://citalopram.xyz/]citalopram 20 mg[/url]

  • [url=http://buy-stromectol.cricket/]stromectol[/url] [url=http://cipro500.eu/]cipro[/url] [url=http://buykamagra.date/]kamagra[/url] [url=http://buy-medrol.top/]medrol[/url] [url=http://buytamoxifen.racing/]where can i buy tamoxifen[/url]