Karen Clift & Stephanie Wendt ”From Barock to Broadway”

Söndag 15 april, kl 19.00
Stocke Titt

Karen Clift sopran
Stephanie Wendt piano

Duon bjuder på ett varierat program med kända arior, romanser och även modernare amerikansk repertoar.

Karen Clift foto Adam Jahiel
Stephanie Wendt foto Ann Marsden

Den amerikanska sopranen Karen Clift gästar för första gången Sverige och vi har glädjen att kunna erbjuda några konserter i Jämtland. Hon har turnerat runt hela USA från Carnegie Hall till Napa Valley och sjungit med landets största orkestrar som Cleveland Orchestra, Montreal Symphony, Philadelphia Orchestra, Saint Paul Chamber Orchestra, Minnesota Orchestra, Baltimore Symphony, Detroit Symphony, Vancouver Symphony och The Atlanta Symphony och Robert Shaw Chorale. Hennes inspelningar av Händels Messias and Monteverdis Vespers, 1610 med Boston Baroque blev Grammy nominerade.

Pianisten Stephanie Wendt har framträtt som solist och kammarmusiker i fem kontinenter. Hon är utbildad vid The Curtis Institute of Music i Philadelphia, Indiana University och vid University of Minnesota där hon tog sin ”Doctors degree”. Stephanie har studerat för bl.a Jorge Bolet, Gary Graffman och Lydia Artymiw. Hon har också en ”Masters degree” i orgel från Indiana University. Sedan 2010 arbetar hon som lärare i piano och kammarmusik vid Birka Folkhögskola utanför Östersund. Stephanie Wendt är född i Nya Zealand och uppvuxen i Australien.

Inträde: 120 kr / 80 kr (stud)
Medlemsrabatt: 20 kr

Presenteras i samarbete med Estrad Norr

Du måste vara inloggad för att kommentera.

  • karin malmsten:

    Hej.Det var svpårt att få reda på denna konsär. Jag ringde stocketitt och de visste vara att klubb sam hade bokat 15/4 inget mer.
    Jag sökte på klubb sam och hittade denna sida. Varför har ni inte reducerat pris för pensionärer och (ev arbetslösa som kan visa någon form av intyg) ?

    Jag som sjukpensionär har lika dåligt ställt som studerande.Det är stor skillnad att ha ett jobb mot att vara sjuk och ha sjukpension. Vi betalar tex 1000.- extra i skatt varje månad på en så liten inkomst som 14000.-, dessa pengar finansierar jobbskatteavdraget. Det intresserar naturligtvis inte Er, men i Norge har man rabatter på det mesta för pensionärer.

    Det skulle vara mycket välkommet omäven pensioärer kunde få rabatt hos Er. Jag villockså att ni annonserar bättre. Jag läseer tidingarna en har inte hittat uppgift om vare sig pris eller tid där. Med vänlig hälsning Karin Malmsten Östersund