Maia Hirasawa

Tisdag 17 februari, 21:30, Jazzköket

Förköpet är SLUTSÅLT och borden på Jazzköket är FULLBOKADE. Ett fåtal biljetter kommer säljas i dörren. Kassan öppnar 20:30.


maia_bg2

Maia Hirasawas poppiga charm och fängslande röst har gjort henne till en av landets mest älskade artister, som släppte sitt senaste album What I Saw för snart två år sedan.
Det är inte bara i Sverige som Maia har en karriär. De senaste åren har Maia blivit en av de mest uppskattade svenska artisterna i Japan, där hon också bodde under 2010-2011. En av hennes japanska låtar ”Boom” blev den mest spelade 2011 på den populäraste radiokanalen i Tokyo.

Maia slog igenom med debutalbumet ”Though, I’m just me” som belönades med en guldskiva och hon fick även en P3 Guld-statyett som Årets Nykomling 2008.
Våren 2013 släppte Maia sitt tredje album, What I saw. Ett album som kommit ur hennes behov att omvandla upplevelserna från jordbävningen i Japan till musik. Denna magnifika skiva är producerad av Lasse Mårtén, mannen bakom bland andra Lykke Li och Johnossi.
Albumet fick mycket goda recensioner, här är några utdrag:
”Hirasawa har ju just bevisat att hon är en av landets duktigaste popmakare.” – Aftonbladet, 4/5
”Hitpotentialen är stor och hon lyckas beröra med självupplevda texter som uppfriskande avviker från regelboken och tillför något nytt.” – SvD, 4/6

Tisdag 17 februari, 21:30, Jazzköket, Östersund
Entré: 200 kr, medlemmar i Klubb SAM har 20 kr rabatt.

Förköpet är SLUTSÅLT och borden på Jazzköket är FULLBOKADE. Ett fåtal biljetter kommer säljas i dörren. Kassan öppnar 20:30.

Presenteras av Klubb SAM i samarbete med Jazzköket och Studieförbundet Vuxenskolan