Markus Ernehed/Fredrik Björns

onsdag 20 oktober, kl 20.00: Norra Station Café

Markus Ernehed/Fredrik Björns

Markus Ernehed & Fredrik Björns

Efter avslutat årsmöte bjuder Klubb SAM vid kl 20-tiden på levande musik med den americana/country-doftande duon Markus Ernehed/Fredrik Björns på Norra Station Café, en konsert som är öppen även för allmänheten att komma till.

Markus och Fredrik är två av länets rutinerade och välmeriterade musiker som för snart tio år sedan började spela ihop. Båda två har hittills haft en bred musikkarriär innehållande bland annat låtskrivande, turnéer och musikproduktion inom olika genrer. Första gången de spelade tillsammans var under högstadiet i Änge för ca.18 år sedan, och sedan 2012 spelar de som duo parallellt med andra band och musikprojekt.
Duon har uppträtt på en rad fina olika scener runt om i länet som t.ex. Mylthsylth och det ska bli superfint att få de till Klubb SAM och Norra Station!
Kolla in den ursnygga videon till deras låt, P4-hiten ”A Song for Jimmy” på YouTube så får du ett bra smakprov på hur det låter!
Markus Ernehed – Sång, gitarr
Fredrik Björns – Sång, gitarr
INTRÄDE (från kl 19.30):
100 kr (betalas i dörren/kassan – swish eller kort)
Ej förköp till den här konserten.
Konserten presenteras i samarbete med Kulturrådet, Östersunds kommun, Region J/H, Norra Station, Bilda studieförbund, TeloGott