Medlemshäng!

samhäng2

Vi i styrelsen tycker det skulle vara kul att hänga lite med er medlemmar i Klubb SAM! Äta gott, lyssna på musik, snacka om vad vi kan hitta på med föreningen i framtiden och ha det allmänt gött och trevligt.

Så den 2 oktober klockan 18:00 i Tingshuset så blir det SAM-häng!

nadgab
Klockan 18:00: Soppa och kaffe i Tingssalen. Linssoppa med bröd och ost, sen kaffe och godbit. Soppan är laktos- och glutenfri. Kostar endast 40:- (Klubb SAM subventionerar med 30:-)! Anmälan senast 30 september till  info@klubbsam.se.

Klockan 19:00: Thank God It’s Onsdag-konsert i Tingssalen med Nadin & Gabriel! Joan’Na Sikuldin Al-khalidi och Gabriel Herman Sandqvistsson är båda medlemmar i uppmärksammade bandet Tarabband. Fullkomligt gratis för alla!
Just den veckan så är de även och turnerar i Jämtland med sin barnföreställning Marhaba Hej! som Klubb SAM har ett arrangemang med den 28:e september klockan 15:00 på Storsjöteatern. Läs mer om den här.

Klockan 20:00: Medlemshäng med diskussioner om klubb SAM, i Tingssalen. Inte omöjligt att en viss person kommer spela på sin säckpipa.

Notera att det är endast för soppan som det behövs föranmälan, vilket ska ske senast 30 september till info@klubbsam.se. Till konserten eller resten av medlemshänget kan man dyka upp när man vill och det är öppet och gratis för alla.

Hoppas vi ses den 2 oktober!

Du måste vara inloggad för att kommentera.