SAM Local Station: Big Katz (Fullbokat)

Norra Station Café: 8 april, kl 19.30

OBS! FULLBOKAT!!!

Tre kontinenter, tre musiker och tre olika kulturer.
Välkomna till en (distans-vänlig) kväll med Big Katz på Norra Station café. Med influenser från Moçambique, USA och Sverige bjuds det på en salig blandning som blir någon slags blues, rock och reggae-hybrid med en nypa midnattssol och en droppe norrsken. Musik som vi hoppas kan få er att gunga lite med kroppen såhär i kristider. Vi har bara 8 platser att förfoga över p.g.a. restriktionerna så boka snabbt plats för dig och kanske en vän som vill ta del av detta galej! Väl där kan vi rekommendera att botanisera runt i alla lokala smaker Norra Station har att erbjuda. Lite go’fika eller varför inte testa på öl kryddat med granskott?
Big Katz

Big Katz

Lyckas man inte sno till sig en biljett kan man alltid kika på Klubb SAM’s fina streaming av eventet live som sänds gratis på hemsidan http://klubbsam.streamify.io
(OBS, stanna som vanligt hemma om du har symptom i vanlig ordning och respektera varandra när ni är ute så kan vi fortsätta arrangera dessa mindre events!)
Kvällens inträde: 100 kr / 80 kr medlem i klubb SAM (betala med Swish eller kort, ej kontanter)
Inträde + medlemskap Klubb SAM 2021 ordinarie: 180 kr
Inträde + medlemskap Klubb SAM 2021 student: 110 kr
Boka din biljett genom att mejla till: info(at)klubbsam.se
Konserten arrangeras i samarbete med Region J/H, Östersunds kommun, Kulturrådet, Bilda Studieförbund, Norra Station, TeloGott.