Småskaligt Akustiskt på Vinterfestivalen #2

Torsdag 11 mars, 16.30 – 19.00
Café Det goda livet, Stortorget

Torsdagen den 11 mars återvänder klubb SAM med några ytterligare småskaliga akustiska akter på scenen på ”Det Goda Livets Café” i en glaspaviljong mitt på Stortorget, under den pågående Vinterfestivalen.

Njut av Stocke Titts goda fika och lyssna till vad klubb SAM har att bjuda på för en finfin smak- och musikupplevelse! Hjärtligt Välkomna Alla Kära Acoustic-Music-Lovers! Klara för medverkan den 11 mars, mellan kl 16.30-19.00, är följande fem akter:

16.30: TEAM SPORTLOV – Jazz som alla diggar, med William Schotte – gitarr och Egil Kalman – kontrabas.

17.00: ANNA POLLAK – Talangfull singer-songwriter som skriver mkt bra egna låtar. Lite i samma stil som Hello Saferide eller Anna Ternheim.

17.30: ROY OKUTANI och LARS ERICSSON. Fint besök av två av de ledande jazzmusikerna i regionen i en duo på trumpet respektive kontrabas.

18.00: ALISTAIR COCHRANE och CHRISTINA COCHRANE-EKETORP – Med sång och diverse olika akustiska instrument, bjuds det på äkta skotsk folkmusik! 

18.30: TRUMVÄRK OCH SLAGORD – En Östersundsduo som gillar att experimentera med småskaliga medel. Musiken är till stor del minimalistisk och baserad på rytmer. Låtarna framförs mestadels med slagverksinstrument och sång. På scenen försöker duon skapa en upplevelse som både berör och lämnar öppet för fantasin. Duon har bl.a. spelat på Arvikafestivalen och är snart aktuell med en skivrelease! De skulle ha spelat förra gången men blev tyvärr tvungna att ställa in. Men nu är de på gång igen! Sabina Wärme – sång, piano, slagverk; Hannes Fredrikson-Franck – slagverk

Fri entre!

Du måste vara inloggad för att kommentera.

  • [url=http://prednisone-20-mg.top/]prednisone 20 mg tablet[/url] [url=http://nexiumotc.science/]nexium[/url] [url=http://tetracyclinecost.eu/]tetracycline[/url] [url=http://sildalis.win/]generic sildalis[/url] [url=http://buyalli.in.net/]here[/url] [url=http://sildenafil20mg.eu/]sildenafil 20 mg[/url] [url=http://hydrochlorothiazide.pro/]buy hydrochlorothiazide online[/url]